Spraakmakende historie

Innovatie, vernieuwing, versnelling. Het zit in het DNA van Strijp-T. Philips heeft er zijn grootse successen behaald en spin-offs zoals NXP en ASML zijn hier ontstaan. Met van oudsher een sterke basis in de hightech maakindustrie is Strijp-T de bakermat van de Brainport regio. Deze spraakmakende historie ervaar je er nog steeds. Het is de plek waar nog altijd nieuwe technologieën worden ontwikkeld en ideeën tot leven komen.


Duurzame kwaliteit en comfort

De indrukwekkende naoorlogse gebouwen zijn met respect voor sfeer en architectuur gerenoveerd en geoptimaliseerd voor duurzame bedrijfsvoering. Hierdoor wordt de karakteristieke industriële uitstraling van toen gecombineerd met het comfort van nu. Dit maakt Strijp-T werkelijk uniek. Ondernemen op Strijp-T is energiezuinig, duurzaam, veilig en bovenal comfortabel.


Ideaal voor business

De ligging van Strijp-T is strategisch, namelijk in het hart van Brainport; één van de drie mainports van Nederland, dichtbij de binnenstad en naast Strijp-S. Het gebied is perfect bereikbaar dankzij een treinstation voor de deur, een vliegveld om de hoek en een korte afstand tot de snelweg. Met duidelijke signing vind je er snel de weg en dankzij de vele parkeervoorzieningen verspreid over het terrein is het nooit ver lopen naar je bestemming.


Werken met plezier

Door het historische karakter, het comfort en de bereikbaarheid, maar ook dankzij de prachtig groene omgeving is Strijp-T de plaats waar je wilt werken en verblijven. Strijp-T nodigt uit om naar buiten te gaan, te ontmoeten en te inspireren. Eetgelegenheden en culturele activiteiten vind je er op loopafstand, daarmee is werkelijk alles binnen handbereik. Zo is en blijft Strijp-T een interessant gebied om in te werken en ondernemen.


Klaar voor iedere toekomst

In deze snel veranderende wereld weet je nooit precies wat de toekomst brengt. Op Strijp-T ben je klaar voor iedere uitdaging. Wil je meer of minder vierkante meters? Met één partij, die het gebied herontwikkelt, de panden verhuurt en begrijpt dat flexibiliteit belangrijk is, ben je altijd zeker van passende huisvesting. Op Strijp-T onderneem je vol energie en worden ideeën werkelijkheid.