Gebouw TZ

Werken in het groen en genieten van een stukje Eindhovense industriële historie op een steenworp afstand van Strijp-S en het Philips de Jongh wandelpark.

 
Een representatief, onlangs grootschalig gerenoveerd bedrijfsgebouw met kantoor, laboratorium en ontwikkelruimten. Te huur per verdieping. Mogelijkheden ten behoeve van opslag en voorraadbeheer in de kelder. Het pand betreft het voormalige kantoor en laboratoriumruimte van Philips Lighting. Philips heeft het pand tot eind 2012 in gebruik gehad. Daarna heeft de eigenaar het pand volledig gerenoveerd. Het pand beschikt over een kelder, begane grond en drie verdiepingen. Een deel van de kelder, de begane grond en eerste verdieping zijn reeds verhuurd aan CelSian welke het gehuurde gebruikt als kantoor, ontwikkelruimte en laboratorium.

 

De begane grond en de 2e etage zijn beschikbaar voor verhuur alsmede delen van de kelder. Deze verdiepingen kunnen naar wens van de huurder worden opgeleverd en worden voorzien van het door hen gewenste voorzieningenniveau. Elke verdieping beschikt over een eigen sanitaire groep. Tevens is elke verdieping bereikbaar met trap èn met een lift.

 

Ga naar de website van Gebouw TZ


Impressies / Foto's