Gebouwen op Strijp-T

TQ

TQ is verreweg het grootste gebouw van Strijp-T, met ruim 40.000 m2 vloeroppervlak. De ruimtes zijn flexibel in te delen, en het gebouw kan slim worden opgesplitst.

Lees meer

TY

Dit iconische gebouw, de proeffabriek TY, onderdeel van het ontwikkelingscentrum voor glas, is van zichzelf experimenteel in zijn vormgeving.

Lees meer

TZ

Een representatief, onlangs grootschalig gerenoveerd bedrijfsgebouw met kantoor, laboratorium en ontwikkelruimten.

Lees meer

TR

Er heeft een spectaculaire transformatie plaats gevonden, zodat de oude energiecentrale geschikt is voor kantoor- en atelierruimte.

Lees meer

TAQ

In het verlengde van Philips historie is hier begin 2017 Settels Savenije Group of Companies gevestigd, een hoogwaardig technologie bedrijf gespecialiseerd in research, development, industrialisatie en realisatie van high-tech modules en systemen.

Lees meer

TAB

Multifunctioneel bedrijfsgebouw met een hoogte van ruim 9 meter bestaande uit meerdere bedrijfsunits ten behoeve van de creatieve maakindustrie.

Lees meer

Strijp-T is de mix van business en community

In het gebied van de voormalige Philips productielocaties is opnieuw de dynamiek voelbaar én zichtbaar. Deze evolutie heeft het gebied geschikt gemaakt voor maakbedrijven die hoge eisen stellen aan huisvesting. Flexibiliteit maakt het mogelijk om te kunnen meebewegen, te anticiperen op de behoefte van de huurder.

 

Door het zakelijke én open karakter van Strijp-T is onderlinge samenwerking tussen bedrijven geen ambitie maar een dagelijks feit. Deze cultuur is mede ontstaan door de visie dat nieuwe perspectieven niet altijd achter gesloten muren ontstaan. Strijp-T nodigt uit om naar buiten te gaan, te ontmoeten en te inspireren. Strijp-T heeft ruime groen- en wandelgebieden.