Strijp-T in de media

Eerste MELT locatie opent eind 2020 in gebouw TQ op Strijp-T

Werk en vrije tijd smelten samen in nieuwe shared working space in Eindhoven in voormalige bedrijfskantine in gebouw TQ. Na de daily stand-up meeting je email checken op je eigen balkon of in de daktuin, je plan voorbereiden in de stilteruimte om dit vervolgens te presenteren in de boardroom. En voor de vrijmibo loop je nog snel langs de aanwezige kapper of de gym voor een snelle work-out. En dat alles in een interieur waar je het liefst ook zou wonen.

Lees meer

Welcome Back 2 EindhovenGym

Sinds 1 juli kan er weer binnen gesport worden bij EindhovenGym. Go and see for yourself. Do you want to train in a great environment? Try EindhovenGym, buy a try-out package at www.EindhovenGym.nl

Lees meer

WAT GEBEURT ER TOCH ALLEMAAL DAAR OP STRIJP-T?

“Deze vraag werd vroeger al vaak gesteld. Toen dit deel van het Philips industrieterrein volledig uit het zicht was vanwege hoge hekken die eromheen stonden. Strijp-T was tot voor kort het laatste onderdeel van de ‘verborgen verboden stad’ in Eindhoven. Niemand wist wat er zich daar precies afspeelde. Ondanks dat Philips inmiddels niet meer op Strijp-T is gehuisvest, wordt deze vraag nog steeds regelmatig gesteld. Maar nu vanwege alle bouwactiviteiten die daar plaatsvinden en vele nieuwe bedrijfslogo’s die er ‘plotseling’ verschijnen. Telkens wordt deze vraag dan beantwoord met nieuwe wapenfeiten, bereikte resultaten en ontwikkelingen door een enthousiaste Boudie Hoogedeure van het Strijp-T ontwikkelteam. Een moment van reflectie.

Lees meer

Beeldmaker en visual artist Paul Raats opent Xperience Center op Strijp-T

Beeldmaker en visual artist Paul Raats opent Xperience Center op Strijp-T
Fotograaf Paul Raats begon in 2009 als zelfstandig fotograaf na een loopbaan in het internationale bedrijfsleven. Tijdens zakenreizen ontdekte hij zijn liefde vooral fotografie en besloot hij om vanuit huis aan de slag te gaan als fotograaf. Vanaf het begin koos Paul voor innovatieve fotografie technieken; hij was een van de eersten in Europa die over een Drone beschikte om luchtbeelden te maken. Met deze drone kon hij zich onderscheiden van andere fotografen, wat resulteerde in een toenemende stroom opdrachtgevers. Het maken van unieke beelden vormde zich tot de rode draad van zijn creatieve werk.

Lees meer

DE GLASKATHEDRAAL VAN STRIJP-T


EEN ICONISCH GEBOUW, VAN OUDSHER EXPERIMENTEEL VORMGEGEVEN

Gebouw TY (bouwjaar 1956), ook wel de Glaskathedraal genoemd, is ontworpen en in gebruik genomen door Philips als proeffabriek en glaslaboratorium. Samen met het naastgelegen gebouw TZ vormde het jarenlang een ontwikkelingscentrum voor glas.
Nu decennia later worden de transformatieplannen op Strijp-T steeds concreter en ondergaat in navolging van de gebouwen TAQ, TR en TQ ook gebouw TY een volledige metamorfose. Dit alles met respect voor het oorspronkelijke architectonische karakter. Klaar om bedrijven uit de innovatieve High Tech maakindustrie te huisvesten.

Lees meer

EINDHOVEN STAAT NIET STIL, DAT ZIE JE ONDER ANDERE AAN DE GEBIEDSONTWIKKELING VAN STRIJP-T.

Wat voorheen een stukje verborgen stad was, is nu een locatie waar je je als ondernemer graag wilt vestigen. Althans als dat past binnen het model Strijp-T: next step waarin Make-Create-Innovate centraal staat. Want de focus ligt op een selectief ondernemersgezelschap. Niet ieder bedrijf kan zich hier positioneren. “We kijken naar de aard van de bedrijfsactiviteiten. Deze dienen B2B te zijn en gelieerd aan de innoverende, creërende maakindustrie op het gebied van High Tech, Sustainability, Smart Society of Experience,” aldus Boudie Hoogedeure van het ontwikkelteam Strijp-T, met wie we over Strijp-T in gesprek zijn.

Lees meer

Deity in Eindhoven wil webshops efficiënter en aantrekkelijker maken

In de hip verbouwde oude Philipsfabriek TQ op Strijp T passen het softwarebedrijf Deity en Jamie Maria Schouren (29) uitstekend. Deity is een trendy bedrijf waar getalenteerde ict mensen zich thuis voelen. „We proberen het onze mensen naar de zin te maken. Games, goede lunches en spontane activiteiten. We hebben zelfs een eigen kapsalon waarin onze office manager, die ook kapster is, onze mensen en hun gezinsleden knipt.”

Lees meer

Make/Create/Innovate

Eindhoven staat niet stil, dat zie je onder andere aan de gebiedsontwikkeling van Strijp-T. Wat voorheen een stukje verborgen stad was, is nu een locatie waar je je als ondernemer graag wilt vestigen. Althans als dat past binnen het model Strijp-T: next step waarin Make-Create-Innovate centraal staat. Want de focus ligt op een selectief ondernemersgezelschap. Niet ieder bedrijf kan zich hier positioneren. “We kijken naar de aard van de bedrijfsactiviteiten. Deze dienen B2B te zijn en gelieerd aan de Innoverende, creërende maakindustrie op het gebied van High Tech, Sustainability, Smart Society of Experience,” aldus Boudie Hoogedeure van het ontwikkelteam Strijp-T, met wie we over Strijp-T in gesprek zijn.

Lees meer

Met kleine reactoren maakt Flowid de chemische industrie veiliger

Van reageerbuis tot erlenmeyer tot reactorvat, in de chemie gaat het altijd om hetzelfde principe van mengsels, waardoor een chemische reactie plaats kan vinden. Bij voorkeur op een zo veilig mogelijke manier. Het Eindhovense bedrijf Flowid heeft zich gespecialiseerd in reactorvaten zo groot als een koffiekopje, die door een doorstroomsysteem toch grote hoeveelheden chemicaliën kunnen verwerken.

Lees meer

The WAES Family BBQ

The WAES Family BBQ is all about nice weather, nice food, nice beer and nice people. Check out the highlights of yesterday's event!

Lees meer

Onderhoudsbeurt Gloeilampplantsoen

In mei 2019 kocht het ontwikkelteam van Strijp T het Gloeilampplantsoen. Dit om de 'voortuin' te kunnen realiseren die ze altijd al voor ogen had voor hun ontwikkelgebied in Strijp. Voordat het team samen met andere partijen plannen gaat maken over de toekomst van het Gloeilampplantsoen krijgt het terrein eerst een nodige onderhoudsbeurt. In een eerste kennismakingsgesprek met de nieuwe eigenaar hebben we deze onderhoudsmaatregelen met elkaar afgestemd.

Lees meer

Airbus blijft Eindhovens Additive Industries trouw bij de opschaling van zijn productiecapaciteit

Na drie jaar prototyping met Additive Industries‘ MetalFAB1 in Taufkirchen (bij München), heeft de Airbus-dochter APWORKS besloten om de serieproductie voor haar lucht- en ruimtevaartindustrie op te schalen. Daarvoor verplaatst het bedrijf dit deel van de activiteiten naar het Engelse Bristol. APWORKS was de eerste echte klant van Additive Industries en heeft het MetalFAB1 Beta systeem sinds de installatie in maart 2016 uitgebreid getest. Additive Industries heeft het hoofdkantoor op Strijp-T in Eindhoven.

Lees meer

Avular vindt met een nieuwe strategie op het oude Strijp-T een nieuwe business

Nieuwe accenten, een nieuwe strategie en een nieuwe business: sinds Avular, een mobiele robotica start-up uit Eindhoven, een investering van Lumipol bemachtigde, is het bedrijfsmodel ingrijpend gewijzigd. Ook is Avular verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie op Strijp-T, precies op de plek waar lang geleden de beroemdste Philips-innovaties vandaan kwamen.

Lees meer

Seven Steps To Heaven: indoor farming met een missie

Seven Steps To Heaven, een bedrijf genoemd naar het achtste studioalbum van trompettist Miles Davis, is wereldwijd pionier op het gebied van indoor farming. Hun doel is om meer mensen toegang te geven tot gezond en veilig voedsel waarbij efficiënt wordt omgegaan met energie en water. En zonder gebruik van pesticiden.

Lees meer

Rabo steekt 1 miljard euro in Brainport

abobank Regio Eindhoven gaat 1 miljard euro specifiek beschikbaar stellen voor financiering van bedrijven in Brainport. De bank trekt onder meer 100 miljoen euro uit voor startende en doorgroeiende, innovatieve ondernemingen.

Lees meer

Onthulling kunstwerk Drents Dorp in Eindhoven na jaar lang hard werken

Zo’n 150 bewoners van het Drents Dorp waren zaterdagmiddag aanwezig bij de onthulling van het kunstwerk ‘de Drentslamp’ op de rotonde tussen de Zwaanstraat en de halve Maanstraat. Het kunstwerk -een gloeilamp met gezin- is een blijvende herinnering aan de band tussen Philips en het Drents dorp. Dertig kinderen uit de wijk trokken het bedekkende zeil van het kunstwerk af.

Lees meer

Hoe een heronderhandeling een verhuizing werd

Soms loont het om bij (her)onderhandelingen buiten de gebaande paden te treden. Dus: verder kijken dan alleen de vaste strategieën, verder dan alleen het bestaande object. Verder denken dan prijs, voorwaarden of termijnen. Precies dát zijn de cases waarbij de toegevoegde waarde van Cresa van onschatbare waarde blijkt. De heronderhandeling voor Brainport Development in Eindhoven is precies zo'n zaak. Een opdracht die aanvankelijk startte als reguliere heronderhandeling maar resulteerde in een verhuizing.

Lees meer

DEITY BOUWDE AL PROGRESSIVE WEB APPS VOORDAT GOOGLE ER DE STANDAARD VAN MAAK

Wanneer een e-commerce bedrijf vooruitstrevend is en al zo groot geworden als een kleine webshop, maar nog niet de omzet heeft van een winkel als Zalando, wordt het voor deze online business moeilijk om het snelle groeitempo vol te houden. Juist voor die groep heeft een softwarebedrijf uit de Eindhovense wijk Strijp-T – DEITY – tools ontwikkeld die middelgrote online shops kunnen helpen om hun bedrijf op te schalen.

Lees meer

Gloeilampplantsoen Eindhoven verkocht aan eigenaar Strijp-T

Het Gloeilampplantsoen is verkocht aan de Geva BV, de eigenaar van het complex Strijp-T. Daarmee lijkt een einde te komen aan de nu al enkele jaren durende strijd van de gemeente Eindhoven en de Haagse zakenman Atom Zhou. Geva BV gaat nu een plan maken om de het oude padenpatroon met vijver in de vorm van een gloeilamp terug te brengen.

Lees meer

PLANKGAS: DE SNELLE OPKOMST EN GROTE AMBITIES VAN ADDITIVE INDUSTRIES

Daan Kersten en Jonas Wintermans begonnen in 2012 met slechts een idee, in iets meer dan drie jaar tijd ontwikkelden ze een complex, hightech 3D-printsysteem voor metaal. Nu hebben ze een snel groeiend bedrijf met een klantenbestand dat onder andere Airbus, Volkswagen en het Alfa Romeo Racing Formule 1-team omvat. Het jonge bedrijf Additive Industries verhuisde vorig jaar van de Eindhovense wijk Strijp-S naar een veel grotere vestiging in het naburige Strijp-T, wat de ambitie weerspiegelt om in 2022 in de top drie van mondiale spelers in dit segment te staan.

Lees meer

EINDHOVENSE STARTUP SORAMA GAAT SAMENWERKING AAN MET FLUKE

De Eindhovense startup Sorama gaat een samenwerking aan met Fluke, een bekende fabrikant van meetapparatuur. Samen hebben de bedrijven een nieuwe manier ontwikkeld om het detecteren van persluchtlekken te vereenvoudigen en te versnellen. Het resultaat van die samenwerking is een nieuw product, waarmee technici perslucht-, gas- of vacuümlekken kunnen traceren.

Lees meer

SEVEN STEPS TO HEAVEN: HIGHTECH URBAN FARMS MAKEN LOKAAL VERSE GROENTEN

De boerderij van de toekomst bevindt zich niet meer op het platteland, maar midden in de stad. ‘Urban farming’, of verticale landbouw is een vorm van landbouw waarbij op verschillende lagen, die in een binnenruimte worden geïnstalleerd, voedsel wordt geproduceerd – in een pakhuis, een wolkenkrabber of zelfs een grote container. Seven Steps To Heaven uit Eindhoven, opgericht door Gertjan en Lianne Meeuws, verbouwt verse producten in een hightech verticale boerderij met behulp van LED-lampen in plaats van daglicht, in combinatie met temperatuur- en verdampingsregeling.

Lees meer

DE GROTE AANRAAKSCHERMEN VAN CTOUCH VERBETEREN DE SAMENWERKING IN DE VERGADERZAAL

“De iPhone werd in 2007 geïntroduceerd. Sindsdien is een touchscreen zo gewoon geworden dat het vanzelfsprekend is”, zegt Bernard Gosselink, CFO van CTOUCH. Het Eindhovense bedrijf CTOUCH maakt interactieve displays – het soort displays dat te vinden is in klaslokalen en in vergaderzalen van bedrijven. “Een touchscreen van een smartphone is echter niet hetzelfde als het touchscreen in een klaslokaal of vergaderruimte. Het is belangrijk om de toegevoegde waarde van een touchscreen in deze situatie altijd mee te laten wegen. CTOUCH richt zich op de toepassingen van touchscreen technologie die mensen helpen om op een meer comfortabele en professionele manier samen te werken.”

Lees meer

Geen stilstaande auto’s: Autodeel-startup Amber versterkt op Strijp-T haar groeiplannen

De officiële opening van de nieuwe kantoren van autodeelplatform Amber in het Innovation Powerhouse op Strijp-T was een mooie gelegenheid om nog eens terug te kijken op de successen van het nog maar 21 maanden oude bedrijf. Onder de mijlpalen: een vloot van 140 volledig elektrische BMW i3's voor 2200 actieve gebruikers in negen steden in Nederland, dit alles verzorgd door een team van meer dan 50 medewerkers.

Lees meer

Zakelijke events op het hoogste niveau bij Strijp-T

De compleet gerenoveerde voormalige Philipsfabriek (gebouw TQ) op Strijp-T timmert hard aan de weg om ook een hippe locatie te worden voor zakelijke events. Bovenop het pand bevindt zich een fantastisch dakterras met een fenomenaal uitzicht over de skyline van Eindhoven. 'Hutten en 2CookEvents gaan hier in samenwerking zakelijke events organiseren, waarbij we elkaar maximaal versterken en ons netwerk zo kunnen voorzien van een echt maatwerk event,' vertelt Jeroen van Rooij, eigenaar van 2CookEvents.

Lees meer

OP STRIJP-T INNOVEREN WE SAMEN IN EN AAN EEN VERANDERENDE WERELD.

De wereld verandert snel. Om te kunnen blijven innoveren en aan te sluiten bij deze veranderende wereld, moeten mensen, organisaties en de manier waarop ze werken echt veranderen. Wanneer organisaties samenwerken en zo hun specifieke krachten worden versterkt (ecosysteem), wordt het verschil gemaakt.

Lees meer

Fontys ICT opent innovatieve leeromgeving

Fontys Hogeschool ICT heeft sinds twee maanden een vestiging op Strijp-T in Eindhoven.

De dringende wens om het beroepsonderwijs midden tussen de maakindustrie te vestigen was de reden voor Fontys Hogescholen om haar kersverse ICT InnovationLab op Strijp-T te laten landen. Woensdag werd de leeromgeving officieel geopend.

Lees meer

'Gezellig! Hai, ik ben Mark', premier Rutte op werkbezoek in Eindhoven

Ooit was Strijp-S en Strijp-T in Eindhoven een geheimzinnig gebied. Door de Eindhovenaren 'De Verboden Stad' genoemd. Maar nu staan alle deuren van de voormalige onderkomens van Philips wagenwijd open en gebeuren er spannende dingen op het gebied van innovatie en design. Premier Mark Rutte kwam woensdag op werkbezoek. En nee, hij trekt geen Haagse portemonnee. "Deze bedrijven hebben dat helemaal niet nodig."

Lees meer

Extra opslagruimte in Eindhoven Strijp-T

De wijk Strijp is volop in (her)ontwikkeling. Het duurt niet lang meer tot de ruimtes die jarenlang leegstonden vol zijn. Dit betekent dat we efficiënter om moeten gaan met de beschikbare ruimte. Hoe? Ondernemer en directeur Charles Goevaers heeft het antwoord: betaalbare self storage in alle soorten en maten.

Lees meer

Atelier van Berlo breathes new life into an old Philips building

Although its name comes from the phrase ‘end yards’ due to its location – that section of North Brabant is closer to modern-day Belgium and the German border than it is to the Dutch capital – Eindhoven could as well be called Phoenix: the city that Philips built has risen from the empty carcasses that the electronics corporation left when it moved its global headquarters to Amsterdam in 2001.

Lees meer

Innovation Powerhouse is a creative hub in an Eindhoven power station

The former Philips power plant in Eindhoven has been transformed into an innovation hub by young architect Janne van Berlo, in a renovation that celebrates the building's industrial features.
Rotterdam-based Atelier van Berlo worked with Eindhoven-based studios Eugelink Architectuur and De Bever Architecten to complete Innovation Powerhouse.
It occupies an iconic building that once provided Philips factories with power generated by coal, gas and oil.

Lees meer

Smaakvol en voedzaam eten voor iedereen

Seven Steps to Heaven heeft maar één doel: smaakvol en voedzaam eten voor iedereen. En dat wil het bedrijf bereiken door middel van Indoor Farming. Dit concept voor het kweken van groenten en fruit kan overal ter wereld worden ingezet.

Lees meer

Strijp-T in Eindhoven denkt al na over volgende stap

Terwijl er nog hard gebouwd wordt op Strijp-T in Eindhoven, lopen de eerste gebouwen al vol. En denkt ontwikkelmaatschappij Strijp-T van eigenaar GEVA BV uit Best al weer na over de volgende stap: de herontwikkeling van andere gebouwen en mogelijk nieuwbouw verderop op het bedrijventerrein.

Lees meer

Gebouw TQ op Strijp-T in Eindhoven nagenoeg helemaal vol

De verhuur van de gebouwen TQ en TR op Strijp-T in Eindhoven loopt boven verwachting snel. Ze zijn inmiddels voor 85 en 90 procent verhuurd aan 25 bedrijven. Zo'n 500 mensen werken er al in de voormalige Philipsgebouwen tussen de Zwaanstraat en de Achtseweg-Zuid.

Lees meer

Hogeschool ICT wil een plek op Strijp T

Over vijf jaar moet ieder bedrijf uit de regio dat een vraag heeft op het gebied van ICT, bij Fontys op Strijp T in Eindhoven kunnen binnenlopen. Directeur Ad Vissers van Fontys Hogeschool ICT hoopt snel te kunnen beginnen met de realisering van deze droom. Het is een kwestie van de laatste handtekeningen en vergunningen.

Lees meer

Renovatie historische panden vraagt om langetermijnvisie

Karakteristieke, historische panden zijn populair, zowel om in te wonen als om in te werken. Ook als er sprake is van achterstallig onderhoud en een slechte energiebalans, heeft dit vastgoed veel potentie. Dat bewijst een grootschalig renovatieproject in ontwikkelgebied Strijp-T in Eindhoven.

Lees meer

CTOUCH is helemaal thuis op historische grond

Strijp-T, Achtseweg-Zuid, de 3de verdieping van gebouw TQ3, dat is
het kersverse onderkomen van CTOUCH één van Eindhovens groeibriljanten.
CTOUCH is opgericht door drie oud-Philipsmannen en laat
gebouw TQ nu net het voormalige hoofdkantoor van Philips zijn, waar
onder andere ASML, NXP en Philips Medical uit ontsproten. Toeval?
We praten met mede-oprichter Bernard Gosselink, over deze bijzondere
plek, de prijs van de groei en de reis van krijtje naar touch.

Lees meer

Glasvezel Eindhoven op Strijp-T

Na Strijp-S en Strijp-R maakt nu ook het oude Philips fabrieksterrein Strijp-T een transitie door. Het wordt volledig gerenoveerd tot een hypermodern en inspirerend bedrijventerrein.

Lees meer

3D printerfabriek naar oude Philips fabriek op Strijp T in Eindhoven

Additive Industries, de producent van geavanceerde automatische 3D metaalprinters voor de industrie, gaat verhuizen naar een fabriekspand op Strijp T. Het hoofdkantoor in gebouw Gerard op Strijp S komt daarin, alsmede de ontwikkelactiviteiten, assemblage van de machines en testfaciliteit van het bedrijf. De assemblage vindt nu nog plaats in de fabriek van toeleveranciers NTS Group.

Lees meer

Strijp-T is klaar voor de volgende fase

Philips heeft er zijn grootste successen behaald en spin-offs zoals NXP en ASML zijn er ontstaan. Wie goed speurt vindt er misschien de sporen van 's werelds eerste cd of cassettebandje nog terug, of van de röntgenbuizen die er zijn ontwikkeld. Vanaf de eerste stappen had Strijp-T een sterke basis in de hightech maakindustrie en daarmee is het de enige echte geboortegrond van de Brainportregio – en het Brainportconcept. Smurfit/Kappa en Draka trokken er later in, maar met de komst, vorig jaar, van VanBerlo Design is er echt een nieuwe fase begonnen.

Lees meer

Van gesloten Philips fabrieksterrein tot hypermodern open bedrijventerrein

Na Strijp-S en Strijp-R maakt nu ook het oude Philips fabrieksterrein Strijp-T een
transitie door. Het wordt volledig gerenoveerd tot een hypermodern en inspirerend
bedrijventerrein. In het markante TR-gebouw aan de Beukenlaan, bekend van de
twee schoorstenen, word ik rondgeleid door Boudie Hoogedeure en Marc Fitters.
Beide heren maken deel uit van het Strijp-T acquisitieteam.

Lees meer

Innovation Powerhouse in Eindhoven gaat echt paars gloeien

EINDHOVEN - Innovation Powerhouse, de voormalige Energiecentrale op Strijp-T, gaat letterlijk stralen. Op de bovenste verdieping vestigt zich een bedrijf dat aan cityfarming doet, stadslandbouw in een industrieel gebouw met continue paarse verlichting. In het achtergelegen gebouw TQ vestigen zich onder meer 3D-metaalprinter Additive Industries, stadsverwarming Ennatuurlijk en C-Touch(screens).

Lees meer

Straks helemaal tof, nu al voorproeven: East in voormalige energiecentrale

Gaat misschien wel heel erg gaaf worden: er komt een restaurant met deli in de voormalige energiecentrale bij het Strijps Bultje. East gaat eten en drinken uit het Oosten en Westen combineren. Migrantenvrouwen gaan de zaak runnen. Nu, tijdens de Dutch Design Week kun je al een beetje voorproeven.
De energiecentrale op Strijp-T is de laatste maanden omgetoverd van (dus) een energiecentrale naar een plek voor innovatieve ondernemers. Het heet nu Innovation Powerhouse. Op de begane grond vind je al de eerste contouren van East. Tijdens de Dutch Design Week kun je al kennis maken met hapjes en drankjes vanuit het oosten. “Van het Midden-Oosten tot het verre Oosten”, vertelt Jacky van der Starre, de vrouw achter East. “We gaan authentieke smaken van het oosten combineren met die van het westen.”

Lees meer

Ook genoeg te zien op DDW als je niet van design houdt

Stel je voor: je geeft he-le-maal niks om design. Dat zou kunnen. Maar wat moet je dan aan met de Dutch Design Week die tussen 21 en 29 oktober de stad overspoelt? Nou, ook zonder naar de inhoud van exposities te kijken is de DDW meer dan de moeite waard. Je kunt bijvoorbeeld op een paar prachtige locaties komen die normaal niet of moeilijk toegankelijk zijn. Voorbeelden? Te over!

Lees meer

Designing a Healthy Future. Embassy of Health

During the first World Design Event the Innovation Powerhouse will be transformed into the Embassy of Health. Throughout WDE and DDW, the Innovation Powerhouse will display the exhibition ‘Chronic Health: Designing a Healthy Future’.

Lees meer

DE METAMORFOSE VAN STRIJP-T: THE INNOVATION DISTRICT

In navolging van Strijp-S en Strijp-R gaat ook het voormalige Philips bedrijventerrein
Strijp-T op de schop. Waar Strijp-R voornamelijk een woonwijk wordt en Strijp-S een
combinatie van wonen en werken is, blijft Strijp-T een bedrijvenpark. Met één van de
meest iconische gebouwen uit het Philips-verleden als een in het oog springend baken:
de voormalige Philips energiecentrale. Boudie Hoogedeure en Marc Fitters van
Strijp-T leggen uit.

Lees meer

'Gebouw TAB kan maakbaak worden'

Gebouw TAB op Strijp-T wordt nieuw leven ingeblazen door de Kragt Groep en partners. De oude golfkartonfabriek kan een maakbaak worden, menen Jeroen en Martijn van Wezel.

Lees meer

Van Steenkool naar design

Betonnen pilaren, stolen constructies, een enorme leegte. De energiecentrale op Strijp-T in Eindhoven wordt verbouwd voor innovatieve bedrijven.

Lees meer